Arbeid i Israel

Vi har flere kontakter i Israel som driver gode arbeid i landet;  kvinnekonferanser, bønnehus, menighetsbygging, nødhjelp, bistand og hjelp til selvhjelp.

Vi støtter: 

- Rachel og Avner Boskey er messianske jøder som bor i Beersheva, hvor de har en husmenighet. De er ledere av Final Fronther Ministries og har bibelskole hvor de underviser og utruster messianske jøder til evangelisering blant sitt folk.

- Ariel Frøytland og stiftelsen han leder "Lev Leman Israel" De driver et fantastisk arbeid blandt jøder som har vendt hjem til Israel. Stiftelsen har mange og ulike oppgaver i Israel, men de har et spesielt fokus på å hjelpe de fattigste. Mange er analfabeter som er kommet hjem til Israel fra fattige land.  Unge mennesker blir sponset, slik at de kan ta utdannelse, få jobb og forsørge seg selv og familien.

- Vi støtter kvinnekonferansene som Rania Sayegh driver blant arabiske og jødiske kvinner. Hun har også bønnehuset HOPE i Nasaret.  Vi har hatt gleden av å reise med til Israel og tjenestegjort på flere konferanser, og vi besøker alltid bønnehuset når vi er i landet med grupper.

- Bønnehuset JHOPFAN (Jerusalem House of Prayer for all Nations) har 24/7 bønn. Vi besøker dem hver gang vi har turer til Israel og feier Shabbatmåltid med dem og har bønnevakt. Vi sponser en av jentene som jobber der.

Kontakt oss

Postboks 2503
4678 KristiansandFølg oss på

  

 
Powered by Cornerstone