Misjonspartner diverse prosjekter

Støtt vårt arbeid i Uganda, Bangladesh, Sør-Afrika, India og Mosambik med å bli misjonspartner hos oss.

 

Bangladesh: Vi støtter 16 «bønnekvinner» som reiser ut til ulike landsbyer og underviser / evangeliserer blant bengalikvinner. De arrangerer også årlige konferanser til inspirasjon og utrustning for kvinner ute i distriktene. Vårt Regionale arbeid i Telemark har et spesielt ansvar for dette prosjektet.

 

Sør-Afrika: Her er vi koblet på Tryphina og Surprise Sithole sin menighet i Nelspruit, Vi har i 3 år bidratt inn i den årlige kvinnekonferansen de arrangerer. I tillegg støtter vi barnehusene de driver utfra menigheten, utdeling av julegaver til barna, m.mer. Vi fikk også gleden av å gi penger til nytt kjøkkenutstyr av ulikt slag og også til renovering av hus som var helt nedslitt. Misjonærene som arbeider med barna hadde et sterkt ønske om å kunne ta barna med på ferie noen dager. Gleden var stor da vi sa vi gjerne ville være med å støtte dem slik at de kunne ta barna med på en liten ferietur!

Uganda: Else Marie Skeie fikk tanken og visjonen om arbeidet i Uganda og leder dette prosjektet. Vi har vært engasjert i Uganda i 4 år. Dette er et arbeid som vokser og blomstrer. De som var på konferansen i høst fikk gleden av å møte Goretti Asio som er leder for arbeidet. I løpet av disse årene har det blitt bygd barnehjem med plass til ca.30 barn, og det bor nå 22 barn på senteret. De har startet skole, barnehage, kvinnearbeid på 4 ulike steder og arrangerer kvinnekonferanser. Etter konferansen i høst fikk vi sende med Goretti en gave som blant annet gikk til å handle inn møbler til en kvinne som er enke og som har 8 barn. Mannen døde for kort tid siden, og hun satt igjen med et halvferdig bygd murhus uten noen møbler. Gleden var stor da Goretti kunne bringe nyheten om at møbler, senger og madrasser kunne kjøpes inn. Frem til da hadde de sovet på jordgulv på avispapir. Vårt neste prosjekt for denne damen er å bygge toalett tilknyttet til huset hennes. 

India: Vi støtter slumarbeidet til YWAM i New Dehli og en norsk misjonær i landet. For Kvinner i Nettverk India betaler vi alle utgifter til en årlig kvinnekonferanse som holdes for kvinnelige misjonærer i Nord India.

Mosambik: Vi bidrar med støtte til IRIS Ministry sitt arbeid i Pemba. I tillegg arrangerer vi kvinnekonferanser og gir inn til ulike prosjekter som trenger hjelp. Vi har tidligere vært med å bygge brønner, bygd bakerovn, sendt container med varer med verdi på mange hundre tusen kroner, medisinsk utstyr, delt ut klær og leker, osv.

Beløp:
NOK
 
Én gang
Månedlig
 
Betalingsmetode
Vi tilbyr å håndtere skattefradrag for alle gaver, når den totale årlige summen overstiger 500 kr.
 
Fornavn
Etternavn
Mellomnavn
E-post
Jeg aksepterer betingelsene for gaven Les om betingelsene

Kontakt oss

Postboks 2503
4678 KristiansandFølg oss på

  

 
Powered by Cornerstone