Bli giver

Givertjeneste til Drottningborg

Husker du den utrolige utsikten? Soloppgangen under frokosten i vinterhalvåret, høststormene som pisket mot vinduet eller synet av den blikkstille sjøen en vakker vårdag? Vil du hjelpe oss å sikre at kommende elevkull og gjester får en tilsvarende opplevelse av å være på Drottningborg?
 
Vi har mange store løft foran oss i årene som kommer. I 2019/2020 holder vi på med nødvendige og pålagte oppgraderinger på vei, vann og avløp, samt annen infrastruktur. I tillegg skal vi bygge et nytt internat til erstatning for Borgtun så snart alle tillatelser er på plass. Det er dessverre slik at Borgtun ikke vil møte fremtidens krav til brannsikkerhet, og det har en relativt lav standard i forhold til det elevene forventer i dag.
 
Disse prosjektene vil koste mange millioner. Vi har noen oppstarte midler, men må lånefinansiere det meste. Derfor ber vi skolens venner om hjelp med nedbetalingen. Tenk om 500 tidligere elever eller andre gode venner gir 100 kroner pr måned - det blir årlig 600 000 til skolen som vi kan bruke til å betjene økte rentekostnader og avdrag. Tenk om noen øker til 200 kroner!
 
Du kan melde deg som fast giver eller gi enkeltgaver ved å fylle ut skjema under. Det er også mulig å gi en gave via Vipps til #572871.
 
Tusen takk for støtten!
Beløp:
NOK
 
Én gang
Månedlig
 
BetalingsmetodeVipps
Fornavn
Etternavn
Mellomnavn
E-post
Jeg aksepterer betingelsene for gaven Les om betingelsene

Kontakt oss

Drottningborg 20
4885, Grimstad

Tlf: 37 25 77 77


Kontoret er åpent:

man-fre 08:30 - 16:00Følg oss på

 
Powered by Cornerstone